Klinikken 2020-06-10T13:41:03+00:00

VELKOMMEN TIL TANDLÆGENE

Klinikhuset har sin egen parkeringsplads og fra de store vinduer uden for behandlingsklinikkerne har du et afslappet kik ud i en have.
Du bliver modtaget at vores erfarne og engagerede team Julie, klinikassistent, Herluf Skovsgaard, tandlæge og Shiromini, klinikassistent.

Du vil altid blive behandlet af Herluf med assistance af Shiromini og Julie. Du oplever ikke skiftende tandlæger og andre behandlere.

INTET KAPITALFONDMEDEJERSKAB !!
Klinikken er 100% ejet af tandlæge Herluf Skovsgaard.

KLINIKKEN I ASSENTOFT

Tandlægeklinikken ligger i Storegade 59, hovedgaden i Assentoft mellem Apoteket ved trafiklyset og det nye lægehus.

Indkørslen til P pladsen finder du bag Apoteket lige efter trafiklyset.

Der er talrige daglige busforbindelser (bus no 311, 312, 313, 314 og 317) fra og imod Randers med stoppested tæt ved os.

SERVICETILBUD

Vi tilbyder dig en venlig og kompetent tandlægeservice, der spænder over alle facetter med omkring 60 forskellige servicetilbud. Som f. eks. regelmæssige eftersyn,  tandfarvede fyldninger, avancerede æstetiske behandlinger,  paradentosebehandling og meget mere.

Vi er meget glade for de mange nye patienter der kommer til vores klinik. De har høje forventninger og vi kan tilbyde Jer alle en supermoderne klinik med en flot æstetik som symboliserer den måde vi arbejder på. Klinikken er ofte fotograferet til artikler og  brochurer og selvfølgelig til en bog om arbejdsmetoder som Herluf er forfatter til.  Bogen er udgivet på et stort internationalt forlag. Klinikindretningen er  avanceret og  udviklet af Herluf, der også underviser tandlæger og klinikassistenter i Europa, Asien og Australien.

FØRSTE AKKREDITEREDE TANDLÆGEKLINIK I DANMARK

Klinikken er i april 2017, som den første tandlægeklinik i Danmark godkendt (akkrediteret) til den nye danske kvalitetsmodel for tandlægeklinikker.

Akkrediteringen er et pilotkoncept, der om 1-4 år gradvist bliver indført på alle tandklinikker.

SKÅNSOMME ARBEJDSMETODER

Vi arbejder med en avanceret arbejdsform, der kaldes  4-hændig tandbehandling.

Tandlægens  og klinikassistentens  bevægelser er nøje koordineret , så tandlægen kan bevare  hænder og øjne uforstyrret ved arbejdsopgaven. Vores avancerede teamarbejde og trænede finmotorik i kombination med vores tandlægeudstyr bevirker, at behandlingerne sker både hurtigt og præcist.

Arbejdsprotokollerne er nøje fastlagt, og udgør klinikkens kvalitetssikringssystem.

Protokollerne justeres løbende i overensstemmelse med  resultaterne fra velunderbygget,  uafhængig forskning. (evidensbaserede behandlingsmetoder) Visse behandlinger opfylder  ikke  disse krav. Det er f.eks brug af laser, lys til tandblegning samt  behandlinger med sandblæsningslignende apparater. Disse behandlinger foretager vi naturligvis ikke.